Yeni Nesil Moleküler Gastronomi:Nota Nota Pişirmek

Tarih: 11 Nisan 2019

Yer: Özyeğin Üniversitesi

Katılımcı: İç & Dış Paydaşlar

 

Amaç&Önem

Moleküler Gastronominin isim babası dünyaca ünlü Hervé This üniversitemizin konuğu olarak Türkiye’ye geldi ve öğrencilerimizle buluştu.

 

Genel Bilgi

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz düzenlediği özel bir program ile moleküler gastronomi kavramının yaratıcısı Fransız bilim insanı Prof. Hervé This’i İstanbul’da ağırladı. 10. yıl etkinliklerimiz kapsamında gerçekleştirilen “Nota Nota Pişirmek” adlı etkinlikte yeni nesil moleküler gastronomi teknikleri, uygulamalı olarak sektörün önde gelen isimleri ve basın mensupları ile paylaşıldı.