Yeni Nesil Moleküler Gastronomi:Nota Nota Pişirmek
Tarih: 11 Nisan 2019
Yer: Özyeğin Üniversitesi
Katılımcı: İç & Dış Paydaşlar
Moleküler Gastronominin isim babası dünyaca ünlü Hervé This üniversitemizin konuğu olarak Türkiye’ye geldi ve öğrencilerimizle buluştu.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz düzenlediği özel bir program ile moleküler gastronomi kavramının yaratıcısı Fransız bilim insanı Prof. Hervé This’i İstanbul’da ağırladı. 10. yıl etkinliklerimiz kapsamında gerçekleştirilen “Nota Nota Pişirmek” adlı etkinlikte yeni nesil moleküler gastronomi teknikleri, uygulamalı olarak sektörün önde gelen isimleri ve basın mensupları ile paylaşıldı.